ТД Технокомплект
+38(098) 102-06-02 +38(095) 102-06-02
+38(073) 102-06-02 +38(044) 22-33-523

Доставка по Украине и Европе

Заказы:
Пн-Вс
9:00 - 17:00

Более
10 000 шт. запчастей

Грейфер Rake Attachment підходить для Toro Dingo міні навантажувача

Admin 10 сентября 2022

Найменше означає більше для компактного навантажувача Dingo. Таким чином, гарантуючи, що міні-навантажувач Toro несе менші грейферні граблі правильного розміру до перевізника, Dingo може бути більш продуктивним для підрядників з озеленення та зносу.

"Чим важче насадка, тим менше ви зможете підняти", - говорить Грег Лоуренс, менеджер з маркетингу Toro для лінійки Dingo. «Це одна з переваг вужчого захоплення. Ви не обов'язково можете забрати менше; ви насправді, можливо, можете взяти більше, тому що на самому вкладенні не так багато матеріалу».

Toro нещодавно представила фірмове грейферне навісне обладнання для гусеничних та колісних навантажувачів Dingo, яке при вазі 265 фунтів краще підходить для компактного навантажувача, ніж більші навісне обладнання для ковзного кермового колеса, які почали знаходити свій шлях на передню частину компактів Toro, говорить Лоуренс. Вага гідравлічного навісного обладнання становить менше 20 відсотків від перекидальної здатності Dingo.

"Ми гарантуємо, що навісне обладнання призначене для машини", - говорить Лоуренс. Таким чином, ви отримуєте оптимізовану вантажопідйомність і повною мірою використовуєте функції продукту.

Двоциліндрове грейферне навісне обладнання toro Model 22521 дозволяє підрядникам викопувати, підбирати та видаляти дерева, кущі, коріння, каміння та сміття, які розташовані в тісних приміщеннях, але надто важкі для ручної праці. Для додаткового очищення ділянки він оброблятиме і розчісуватиме поверхню, не підбираючи верхній шар ґрунту.При ширині 34,5 дюйма навісне обладнання підтримує ширину досить вузьку, щоб Dingo міг проходити через стандартні двері для внутрішнього застосування.

З верхніми зубами, розташованими на відстані 7 дюймів один від одного, або на три чверті дюйми більше ніж нижні зуби, зубці переплітаються, щоб щільно утримувати найменші вантажі. Зуби виготовлені із надміцної сталі AR400, що важливо, незважаючи на компактні розміри носія, каже Лоуренс.

"Машина може здатися маленькою, але дивно, що вона робитиме, - каже він, - і люди завжди і постійно підштовхують продукт до його межі, збираючи з ним тисячі фунтів або поміщаючи його в справді складні, суворі умови".

Грейферні граблі мають зусилля затиску від кінчика до кінчика 3000 футів. Це одне із більш ніж 35 навісного обладнання для компактних навантажувачів Toro Dingo з дизельним та газовим двигуном.

Основні характеристики: Toro грейфер Rake Attachment:

  • Ширина кріплення 34.5"
  • Висота 29.5"
  • Вага 265 фунтів
  • Глибина* 18"
  • Грейферний отвір 33.5"

* Коли верхній грейфер повністю закритий.